Eerste Huwelijkshoot

DSC_2416-56

Afgelopen zomer mocht ik mijn eerste huwelijksreportage doen. Ik had de vraag gekregen van een stel die mijn foto’s kenden en er vertrouwen in hadden dat ik dit ook zou kunnen. Na wat wikken en wegen toch maar besloten om de uitdaging aan te gaan en de wereld van de huwelijksfotografie binnen te stappen. Erg spannend natuurlijk.

Een aantal maanden van te voren hadden we al een keer afgesproken om elkaars verwachtingen goed door te spreken. Wat wil het bruidspaar, wat zijn mijn mogelijkheden en hoe leveren we alles af. Uiteindelijk het besluit dat ik zowel de dag als de avond zou fotograferen en dat wel alles in een fotoalbum zouden verwerken.

Op 6 juni was het dan zover. ‘s Ochtends vroeg uit de veren om vervolgens een hele dag met het bruidspaar op te trekken. Een hele dag waarbij je naast de shoot, alert moet zijn op allerlei situaties die zich voordoen. De shoot zou bij mooi weer plaatsvinden bij Huize Echten en als uitval bij slecht weer Centerparks. Het was een stralende dag dus we konden gewoon in Echten terecht wat dus ook een prachtige locatie voor een shoot is.

DSC_2389-50

 

DSC_2396-53

Daarna door naar de plechtigheid in het gemeentehuis. De plek waar alles goed moet gaan want je krijgt hier geen 2e kans. Gelukkig geen problemen ondervonden en het toch ook nog een andere flitstechniek gebruikt voor de belichting. Ik ben er erg tevreden over!

DSC_2737-1

Weer een ervaring rijker en dus weer iets waarvan ik weet dat het me wel goed afgaat. Ik en het bruidspaar waren beide tevreden en dat is het allerbelangrijkste!

André en Simone: Heel erg bedankt dat jullie mij als fotograaf vroegen en ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst!

DSC_2863-58

Comments

comments4 reacties op “Eerste Huwelijkshoot”

 1. Marije schreef:

  Toppie gedaan!!

 2. Tanja Hooge schreef:

  Wauw!! Het is dat we al getrouwd zijn, maar anders…!
  Ik zeg op naar de 12 1/2 ;-))

 3. simone schreef:

  Jij bedankt Remy voor alle mooie foto’s!
  Hopelijk mogen er nog vele volgen.
  Succes met de fotografie.

 4. mutecojxepi954 schreef:

  BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

  BTC has increased 20 times in the last year, and other coins have increased 800 times!!!

  Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange Binance to Get free rewards. Don’t miss the most important opportunity in life!!!

  https://hi.switchy.io/91xl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *